Co. van de de Reinigingstechnologie van Hubeihatel, Ltd

De klantentevredenheid is ons hoogste principe.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hubei Hatel Purification Technology Co., Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit Ruwe olieontzwaveling voor verkoop
Van goede kwaliteit Ruwe olieontzwaveling voor verkoop
Het is zeer hoog - kwaliteitsproduct.

—— Kunal

Goed na de verkoopdiensten.

—— Thomas

Goede kwaliteit, redelijke prijs, snelle levering.

—— Noah

Prettige samenwerking.

—— William

Uw producten zijn zeer goed.

—— Metselaar

Ik ben online Chatten Nu

Hubei Hatel Purification Technology Co., Ltd

1 2 3 4 5 6
Hubei Hatel Purification Technology Co., Ltd Hubei Hatel Purification Technology Co., Ltd Hubei Hatel Purification Technology Co., Ltd Hubei Hatel Purification Technology Co., Ltd Hubei Hatel Purification Technology Co., Ltd Hubei Hatel Purification Technology Co., Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Hatel
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 8,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 70% - 80%

Van de de Reinigingstechnologie van Hubeihatel Co. Ltd werd opgericht in 2004, met het geregistreerde kapitaal van RMB 10 miljoen, behandelend een gebied van 6 hectaren. Ons bedrijf is een professionele schoonmakende agentenonderneming met de combinatie van de technologieonderzoek en ontwikkeling van de gasreiniging, techniekontwerp en overleg, schoonmakende agent en katalysatorproductie en verkoop. Het ging ISO 9001 de internationale over certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem in 2010.
Zijn de hoofdproducten van ons bedrijf ontzwaveling, dechlorering, de verwijdering van het metaalcarbonyl, arsenicumverwijdering, afgewerkte olieverwijdering, naftaleenverwijdering, deoxidization, dehydrogenation, dehydrocarbon, moleculaire zeef, en de organische katalysators van de zwavelomzetting, schoonmakende agenten en katalysators voor twaalf reeksen dimethyl etherkatalysators en enz., de de chromatograaf en injecteur van de spoorzwavel, en andere ondersteunende producten die onafhankelijke onderzoek en ontwikkelingsproducten zijn. De producten van ons Bedrijf worden verkocht aan meer dan 200 binnenlandse ondernemingen op het gebied van de industrie van het steenkoolchemische product, de petrochemische industrie, cokesovengas, aardgas en enz., en uitgevoerd naar Canada, India en andere landen. Ondertussen heeft ons bedrijf een professioneel technisch team dat een rijke ervaring en een uitstekende uitvoerige technologie heeft, en kan heel wat problemen voor de ondernemingen oplossen. De producten en de diensten van ons bedrijf hebben een hoge reputatie onder onze klanten gewonnen. 

Ons Bedrijfhoofdkwartier wordt gevestigd in het Optische Valleicentrum bij 303 Optische Valleiweg, Wuhan-het Meer High-tech Streek van het Oosten, aka: „De Optische Vallei van China“. Onze productiebasis is dichtbij de beroemde toevlucht: Het Meer Toneelvlek van Chibilushui. U bent welkom om ons te bezoeken.
 

Contactgegevens
Hubei Hatel Purification Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. He

Tel.: 86-27-87415781

Fax: 86-027-87415782

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)